Skip to content Skip to footer

Σχεδιασμός & κατασκευή ειδησεογραφικού blog
Money View

Ο πελάτης

Το Moneyview.gr είναι το δεύτερο ειδησεογραφικό site της Culpa Media. Πρόκειται για ένα site ποικίλης ύλης, με εξειδικευμένα άρθρα σχετικά με την οικονομία, την πολιτική και την επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με επιτυχημένη καριέρα να γράφουν τις απόψεις τους σε μία ξεχωριστή στήλη. 

Η εργασία

Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν. Αναλάβαμε τον σχεδιασμό ενός λιτού αλλά σοβαρού λογοτύπου και φυσικά τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας. Επειδή σε μία τέτοια εργασία οι απαιτήσεις επισκεψιμότητας είναι μεγάλες, είναι πολύ σημαντικό εξ αρχής να στηθούν όλα σωστά, όπως και έγινε. Προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η εισαγωγή των άρθρων από τους συντάκτες, χρησιμοποιήθηκε το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.

Αποτελέσματα

Το ειδησεογραφικό blog Moneyview, αν και σχετικά νέο στον χώρο, έχει καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού. To φιλικό design και η άψογη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον περιεχόμενό του, το έχουν κάνει να ξεχωρίζει και να έχει αποκτήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα ένα πιστό κοινό που το επισκέπτεται καθημερινά. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.