Skip to content Skip to footer

Σχεδιασμός & κατασκευή ειδησεογραφικού blog
Culpa News

Ο πελάτης

Το Culpa News είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site της Culpa Media. Βασικός του στόχος είναι η ενημέρωση γύρω από θέματα οικονομίας, επιχειρήσεων και πολιτικής. Στις σελίδες του όμως φιλοξενεί και άρθρα σχετικά με τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις καθώς και απόψεις ατόμων με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο της οικονομίας. 

Η εργασία

Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν. Αναλάβαμε τον σχεδιασμό ενός λιτού αλλά σοβαρού λογοτύπου και φυσικά τον σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας. Επειδή σε μία τέτοια εργασία οι απαιτήσεις επισκεψιμότητας είναι μεγάλες, είναι πολύ σημαντικό εξ αρχής να στηθούν όλα σωστά, όπως και έγινε. Προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη η εισαγωγή των άρθρων από τους συντάκτες, χρησιμοποιήθηκε το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress.

Αποτελέσματα

Το ειδησεογραφικό blog Culpa News, αν και σχετικά νέο στον χώρο, έχει καταφέρει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού. Τα ποιοτικά κείμενα από άτομα γνωστά στον χώρο, σε συνδυασμό με το φιλικό design και την άψογη λειτουργικότητα φαίνεται πως το κάνουν να ξεχωρίζει παρόλο που στον συγκεκριμένο κλάδο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.